Ssite nytt fra sørøstkanten – OSI/GeoForm Rankingløp nr 5.

Fra kilder som står arrangøren svært nær har vi nettopp fått inn siste nytt fra terrenget i følgende krystallklare punkter:

Alle poster er i skogen og alt er under kontroll før onsdagens rankingløp.

Alle er selvfølgelig like viktige og hjertelig velkomne hhv med og uten Jukola-ambisjoner.

Vennligst bemerk følgende i tillegg til info i innbydelse:

  • Like ved postskjermen på post 1 i mellom og lang vil man få nærkontakt med en menneskeskapt raritet som man absolutt ikke forventer å se i skogen. Rariteten er ikke tegnet inn på kart og er ca 10 – 12 kvm.
  • Terrenget er nok jomfruelig for de fleste Geoformere og er løpbart og fint og uten de store høyde forskjellene. Innslag av grønne partier men disse er også greit løpbare med relativt god sikt. Postskjermer sitter høyt og synlig.
  • 600 m å gå til start og ca 300 m å gå fra mål til samlingsplass – VÆR VARSOM ved kryssing av Enebakkveien, her kjøres det friskt.
  • Kart er av eldre dato og siste revisjon på kartet er 2010. Hogstfelt og en del tråkk samt gjerdeplassering må vurderes uti fra det.
  • Stensrudtjern er et mye brukt badevann for Oslo syd og har en helt grei sandstrand for de som føler seg fristet av et dupp. Samlingsplassen ligger i tilstøtning til badestranden.
  • Værmeldingen (Yr) https://www.yr.no/sted/Norge/Oslo/Oslo/Sværsvann/

Vel møtt til en fin ettermiddag

Løypelegger`n

(Temmelig sikre kilder røper at løypeleger’n er et pseudonym for GeoForms Stig Hultgreen Karlsen)

Innbydelse * Resultater * Livelox

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *