Monthly Archives: september 2019

Rankingløp 14: Brødrene Lahlums dobbel – prolog

Fjortende rankingløp og årets første lørdagsløp går fra Grønmo parkeringsplass 21. september og arrangeres av Jon Lahlum. Løypene er typisk mellomdistanse, inspirert av VM og NM. De er derfor noe kortere enn vanlig, men til gjengjeld har de flere poster. Det er ellers ikke noe spesielt ved dette arrangementet.

Søndag arrangerer Tor Lahlum løp i serien Morgenfrisk i Follo fra Skil golfklubb. Her blir det mulighet for å delta i jakt- eller fellesstart der startlista baseres på resultatene fra rankingløpet.

Vi deler tidsdifferansen på fire slik at 1 minutt blir 15 sekunder. Fellesstart blir 5 minutter etter leder. Her starter da alle som enten var 20 minutter etter vinner på lørdag, eller ikke deltok. Arrangør ber om påmelding i Eventor for å kunne trykke nok kart.

Innbydelse * Resultater * Livelox

Innbydelse til Morgenfrisk i Follo 22. september

Rankingløp 13: Hjemme hos Bjørn

Sesongens siste onsdagsløp har samlingsplass i hagen til Bjørn Grinde i Gunnars vei 8 på Solemskogen. Utsikten fra samlingsplass er av det spektakulære slaget, som bildet viser. Innbydelsen røper ikke mye mer enn at kartet heter Lillomarka og er utgitt i 2017. Vi som har frekventert området vet jo at det kan bli en del høydekurver å krysse der oppe.

Husk at det nå lir på høsten, og at mørket kommer snikende, så vi som vet vi bruker litt tid når vi først legger ut i skogen bør nok passe på å ikke starte altfor sent. Lørdag 21. september bytter Rankingløpene til lørdag og da er det løp fra Grønmo, et løp som utgjør prologen i Brødrene Lahlums dobbel!

Innbydelse * Resultater * Livelox