Rankingløp nr 9 – mandag 12. august

S

For å gi alle mulighet til å følge orienterings-VM i virkeligheten eller på TV, har vi flyttet ukens rankingløp til mandag. Harald Østgaard Lund og Alf (bildet) har allerede satt ut postene og gleder seg til nok en gang å sende løperne opp i sitt favoritterreng rundt Fagervann.

Løypelegger Harald Østgaard Lund forteller:

Løypene er litt drøyere enn vanlig, det gjelder høyst sannsynlig kilometertidene også.
Alle skal opp i det fine skogsterrenget ovenfor Skarshaugen hvor det er få stier. Mellomløypa er bortom noen fine utsiktspunkter på Båhushøgda, mens langløypa har en sløyfe vest for Fagervann i tillegg. Alle løypene byr på et pittoresk utsyn over Maridalen øverst i nedstigningen mot Skar. Her er postene lagt slik at beste veivalg blir så skånsomt det lar seg gjøre for skrøpelige bein, uten å mangle orienteringsutfordringer.

Innbydelse * Resultater * Livelox

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *