Rankingløp 14: Brødrene Lahlums dobbel – prolog

Fjortende rankingløp og årets første lørdagsløp går fra Grønmo parkeringsplass 21. september og arrangeres av Jon Lahlum. Løypene er typisk mellomdistanse, inspirert av VM og NM. De er derfor noe kortere enn vanlig, men til gjengjeld har de flere poster. Det er ellers ikke noe spesielt ved dette arrangementet.

Søndag arrangerer Tor Lahlum løp i serien Morgenfrisk i Follo fra Skil golfklubb. Her blir det mulighet for å delta i jakt- eller fellesstart der startlista baseres på resultatene fra rankingløpet.

Vi deler tidsdifferansen på fire slik at 1 minutt blir 15 sekunder. Fellesstart blir 5 minutter etter leder. Her starter da alle som enten var 20 minutter etter vinner på lørdag, eller ikke deltok. Arrangør ber om påmelding i Eventor for å kunne trykke nok kart.

Innbydelse * Resultater * Livelox

Innbydelse til Morgenfrisk i Follo 22. september

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *