Endelig arrangerer IL GeoForm løp igjen!

Etter at radarparet Modalsli & Gundersen tok ansvar med de tre løpene i Sørkedalskarusellen rekker vi i IL GeoForm ett løp før sommerferien.

Harald Iwe legger løyper i fagre Puttåsen med samlingsplass på Lut i Nordenden av Lutvann. Bademuligheter etter (eller før) løpet med andre ord. Lutvann er faktisk ett av Oslos beste badevann med krystallklart vann. Sjekk denne Instagram-kontoen: https://www.instagram.com/underlutvann/

Merk at det er en kilometer på grusvei fra nærmeste parkeringsmuligheter. Og siden det ikke er noen stor utfartsparkering i nærheten anbefaler vi å ta t-banen til Haugerud, hvis du har sykkel, eller til Trosterud hvis du går.

Vi ber nå om påmelding i Eventor slik at vi ikke behøver å skrive ut så mange kart på lykke og fromme. Ikke påmeldte kan ikke garanteres kart.

Mer info i invitasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *