Ta med go’foten til Hønefoten

Det er OSIs erfarne arrangører Mikael Olausson og Hanne Maria Vister som på onsdag inviterer til OSI/GeoForm Rankingløp nr 4 fra Hønefoten utfartsparkering i den av Herik Wergeland omsungne fagre Maridal. Det ser heldigvis ut til at været viser seg fra en bedre side enn på det tilsvarende arrangementet i 2017, da rankingløp nr 4 ble arrangert fra samme sted. 10-30 cm nysnø og sinnsyk bomming i skråliene har satt spor, i alle fall i mitt sinn. Bildet over ble tatt med blåfrosne fingre, og bærer preg av det..

Mikael melder at samlingsplass er flyttet fra skolen til parkeringsplassen, noe som betyr at det er busspassasjerer som må gå de 300 meterne fra skole til parkering. Langløypa er også forkortet noe på grunn av noe mere høydemetre enn vanlig. Det er nemlig så mye ny hogst i de nedre partiene av terrenget at løypene ble lagt litt annerledes enn først planlagt. Som kjent er det slik at når terrenget ikke stemmer med kartet er det terrenget som har rett.

Innbydelse * Resultater * Livelox

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *