Rankingløp på Oslos tak 15. mai

Vann, nordre ende, er postbeskrivelsen for samlingsplassen Harald Iwe har valgt for OSI/GeoForm Rankingløp nr 2. Det betyr barnehagen ved nordenden av Øvresetertjern. Det er mye hogst de fleste steder rundt Tryvannsåsen, mens skogen over på Frønnsvollåsen er mye bedre. Men for å komme dit må man krysse det beryktede Heggeholet. Det betyr høydemetere. I tillegg har mellom og lang løype ganske mange poster. Løypelegger tror enkelte vil finne disse løypene krevende.

Undertegnede har forresten et fint minne fra Øvresetertjern, for der gikk Solo-stafetten i 1976. Enten jeg dro nytte av å unngå en klyngebom, eller hadde snill gafling, kom jeg som nummer fem på første etappe til meldeposten på Frønsvollen. Dessverre hadde Stange O-lags to lag kommet i skade for å bytte startnumre, og dette karrierehøydepunktet tilfalt derfor klubbkamerat Erik Opøien som løp første etappe på det andre laget. Siden han var mye bedre enn meg vakte ikke meldingen den oppsikten på samlingsplass som den fortjente! Jeg husker ikke hvilket nummer jeg var i mål, men det var nok mange som løp forbi både ned i, ogg opp fra Heggeholet den gang.

Det ser ikke ut til at russen i Oslo har treff på parkringsplassene ved Tryvannstårnet denne kvelden, men kanskje får vi litt bakgrunnsmusikk mens vi løper.

Innbydelse * Resultater * Livelox

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *