Rankingløp 13: Hjemme hos Bjørn

Sesongens siste onsdagsløp har samlingsplass i hagen til Bjørn Grinde i Gunnars vei 8 på Solemskogen. Utsikten fra samlingsplass er av det spektakulære slaget, som bildet viser. Innbydelsen røper ikke mye mer enn at kartet heter Lillomarka og er utgitt i 2017. Vi som har frekventert området vet jo at det kan bli en del høydekurver å krysse der oppe.

Husk at det nå lir på høsten, og at mørket kommer snikende, så vi som vet vi bruker litt tid når vi først legger ut i skogen bør nok passe på å ikke starte altfor sent. Lørdag 21. september bytter Rankingløpene til lørdag og da er det løp fra Grønmo, et løp som utgjør prologen i Brødrene Lahlums dobbel!

Innbydelse * Resultater * Livelox

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *