Redacteuren debuterer

Initiativtager og primus motor i Facebook-gruppen Geoformers, Sindre Langaas, arrangerer for første gang et Rankingløp 28. august. Han har valgt Frognerseteren som samlingsplass og lover løyper med mange veivalgsnøtter. Han har da også gitt løpet undertittelen Veivalgsløpet 2019.

Ved Frognerseteren er det nyrevidert kart og variert terreng.  Slik beskriver Sindre det i innbydelsen:  I starten av løypene: Delvis åpen vakker «eventyrskog» med mye myrer og åpen blanda skog, delvis skrålier med til dels tett granskog. Noe fersk tynningshogst. Blanda kupering. På slutten: Sti-, skiløype- og skogsveirikt skråliterreng med noe rufsete bunn. Kupert.

Innbydelse * Resultater * Livelox

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *